A Telekom után a Telenor is jelezte: extra mobilinternettel segítik az ügyfeleket a koronavírus okozta járvány alatt. 100 GB-nyi pluszról van szó, ugyanúgy hétfőtől lehet aktiválni!

A világjárvánnyá vált koronavírus miatt kialakult helyzetben 100 GB extra Hipernetet biztosít minden ügyfele számára a Telenor. A csomag március 16.-ától, hétfőtől lesz elérhető

Kik tudják majd aktiválni? 

Az extra mobilinternetet lakossági számlás és kártyás ügyfelek, valamint üzleti számlás és flottás ügyfelek is aktiválhatják,hasonlóan a Telekomhoz.

Hogyan aktiválható?

Először is, március 16.-ától lehet majd aktiválni.
A lakossági számlás és kártyás ügyfelek esetében a MyTelenor appban lehet igényelni a +100 GB mobilnetet, az üzleti számlás és flottás ügyfelek a 1744-es telefonszámra küldött FREE100GB” kóddal tudják ezt megtenni.

 

**Az egyszeri adatjegy 100 GB adatot tartalmaz, amelyet a megrendeléstől számítva 30 napig lehet felhasználni. A Telenor szerint a szolgáltatásban foglalt adatmennyiség díjmentesen vehető igénybe Magyarország területén, telefonszámonként egyszer, visszavonásig, de legalább március 31. éjfélig. A szolgáltató az aktiválás sikerességéről SMS-t küld az ügyfeleknek.

Bármilyen problémád merülne fel,a 1220-as ügyfélszolgálatot kell hívni!

A szerzőről

🏳️ LANG